Om bloggen

Den här bloggen sköts och uppdateras av mig, Märta. Bloggen är ett långt svar på frågan om varför jag driver Gröna gårdar, och åt vilket håll jag vill utveckla företaget.

Undrar du vad Gröna gårdar är och hur det kom till, läs då gärna: ”Hur blev det ett Gröna gårdar”

Om mig.

VD för Gröna gårdar sedan 2010.

Född och uppvuxen på Bjällansås gård på Bokenäset i mitten av Bohuslän. Lovade migsjälv tidigt att aldrig bli bonde, då jag redan som barn var övertygad om att det var ren och skär idioti att försöka producera bra mat. Var sedan klok nog att omvärdera den positionen lite senare i livet, då jag 2010 fick möjligheten att ta över Gröna gårdar som min far och hans kompanjon startat 2001. Jag brinner för att återskapa relationen mellan matgästen och bonden och vill inget hellre än att råvaran som gör maträtten ska bli något som alla har en hälsosam relation till. Och jag hävdar med en dåres bestämdhet att jordbruk är en ekosystemsprocess.

Är utbildad civilekonom, lagar helst mat minst 2 gånger om dagen och blir tokförbannad på induktionsspisar med touchknappar.

–> Linkedin
–> Twitter

Ps. Kika gärna på mitt TEDx-talk om varför kor är awesome: