Eco Now

Nu är vi tillbaka från Eco Now-mässan och har hunnit andas ut lite grann. Mässan var kanske inte så välbesökt som jag hade tänkt mig att det skulle vara men det var intressant och kul folk som var där. Vi lärde känna alltifrån gänget på Hermans ekohandel till glada elmoppeentusiaster.

Vi hade med oss några extra köttlådor upp, alla gick åt och de som kunde komma med feedback var väldigt positiva. Faktum är att vi hade fler köpare än lådor så vi slängde ihop en improviserad lista för intresseanmälningar. Så nu finns det en lista med namn, telefonnummer och epostadresser till stockholmare. Planen är att vi kommer höra av oss till dem nästa gång vi har ett ärende i Stockholm. Vill du stå med på en sån lista så får du gärna skicka oss ett meddelande där du skriver med namn, telefonnummer och epostadress, samt att du är intresserad av att kontaktas nästa gång vi har möjlighet att åka upp till Stockholm.