Vill du jobba för Gröna gårdar?

UPPDATERAT: Tjänsten som administratör är tillsatt.

UPPDATERAT 2: Tjänsten som lådförsäljare är tillsatt.

Tjänst: Försäljare, 2 tjänster 1 tjänst

Gröna gårdar skall framöver fokusera på att sälja köttlådor om 5, 10 och 20 kg till våra kunder, dels som ett steg i att föra konsumenter och producenter närmre varandra, dels som ett steg i att underlätta för konsumenten att ta ett större anatomiskt ansvar. Samtidigt önskar vi förstärka vår säljsida till skolor, storkök, restaurang och butik. Därför söker vi nu två personer att tillsätta till dessa tjänster.

Kravprofil

Du bör vara driven, målfokuserad, självständig och ha ett visst ordningssinne. Du skall ha god social förmåga, inte bara över telefon och i person, utan även över internet. Det är viktigt att du intresserar dig för ekologisk livsmedelsproduktion, hållbar utveckling, Gröna gårdars ideologi och övriga delar av verksamheten som exempelvis djuruppfödning, styckning, hur man känner igen ett kött av hög kvalitet, etc. Du bör vara en god människokännare. Erfarenhet inom annat område som kan användas på oanade sätt är ett stort plus.

Arbetsuppgifter

Lådförsäljare

Du kommer att jobba tätt med vår avdelning för kundkommunikation men framförallt med styckeriet i Uddevalla. Du kommer att få knyta nya kontakter med privatkunder, ansvara för logistik, och se till att både vi och våra kunder kan ta ett så stort anatomiskt ansvar som möjligt. Du kommer även att var delaktig i att utveckla vår lådtyper.

Försäljare

Du kommer att ha en regelbunden kontakt med skolor, restaurang, storkök och butiker för att underhålla försäljningen, samt utvidga den och knyta kontakter med nya kunder.

Anställningsvillkor

Provanställning, 6 månder.
Lådförsäljare: Heltidstjänst, anställning omgående.
Försäljare: Halvtidstjänst till att börja med, med möjlighet till heltid.

Tjänst: Administratör

Gröna gårdar söker någon som kan fungera som övergripande administratör och koordinator av försäljning, kontakt med slakteri och transportbolag, samt generell logistik.

Kravprofil

Du bör ha tidigare erfarenhet av liknande verksamhet, gärna tidigare kontakt med slakterier och transportbolag. Det är viktigt att du på förhand har viss kunskap om köttdjur, styckning och slakt. Du bör vara bekväm med att ha många bollar i luften samtidigt och jobba under press. Det är viktigt att du är en god människokännare och duktig på att komma ihåg namn och ansikten. Du behöver vara organiserad, social – oftast i telefon – och väldigt flexibel. Att vara tydlig i din kommunikation och välformulerad är också viktiga egenskaper.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett nära samarbete med många olika parter i företaget och vara ansvarig för att slussa runt information, ansvara för att alla parter är uppdaterade och vet vad som väntar. Du kommer att hantera telefonväxel och matcha förfrågningar med rätt person i företaget. Du kommer även att ansvara för företagets logistik, det vill säga transporter till och från slakteri, styckeri, gårdar, kunder, med mera. Du kommer även att vara delaktig i skapandet av faktureringsunderlag och underlag för slakt- och styckplanering, samt koordination av försäljning och butiksdemostrationer.

Anställningsvillkor

Provanställning, 6 månder, anställning omgående.

Heltidstänst.

Ansökningsförfarande

Skicka din ansökan tillsammans med CV, ett kort personligt brev och kontaktperson till jobb@gronagardar.se. Skicka helst in din ansökan i formaten .pdf, .doc eller .odt. Vi tar kontakt med dig för eventuell intervju. Om vi har många sökanden kommer även ett andra intervjutillfälle. Undrar du något, går det bra att ställa din fråga till jobb@gronagardar.se. Tjänsten tillsätts omgående.