Studiebesök på Bjällansås gård


Den 12 november erbjuder vi ett studiebesök på Bjällansås gård, lett av Jan Karlsson, en av grundarna till Gröna gårdar. Besöket börjar kl 12 på lördagen och tar knappt 2 timmar, då vi vandrar runt på gården för att se djuren, stallarna och markerna.  Jan kommer prata om hur uppfödningen går till, och vad som krävs för att föda upp djur på ett ansvarsfullt sätt, med omtanke för djur, miljö och kvalitet.

Som kund är besöket kostnadsfritt, och det går utmärkt att ta med en vän utan kostnad. Då antalet platser är begränsat, behöver vi en föranmälan* som görs till studiebesok@gronagardar.se senast den 2:a november. Har ni frågor går det utmärkt att mejla den angivna adressen eller ringa Märta på 0702-185767.

Välkomna med er anmälan och tänk på att klä er i oömma kläder anpassade efter vädret!

Vägbeskrivning: Adressen är Bjällansås gård 175, 451 96 Uddevalla. Enklast körväg är 161:an från Uddevalla eller Lysekil (Det går fint att svänga av från E6:an vid Torpmotet mot Lysekil) Vid Bokenäs skola svänger man av  mot Eriksberg. Efter detta kör man ca 4,5 km tills man på höger sida ser en skylt där det står ”Gröna gårdar, Bjällansås gård”.

* avanmälan eller bortfall senare än 1 dag innan studiebesöket debiteras med 200 kr om platsen inte kan fyllas.