Omorganisering

Det har nu gått lite drygt en månad sen mitt senaste inlägg, vilket är långt längre än jag någonsin hade hoppats att det skulle gå mellan några inlägg på den här bloggen. Det finns många anledningar till detta.

Gröna gårdar har som bekant funnits sedan 2001 och har sedan dess huvudsakligen drivits av Thomas Ivarsson och Jan Karlsson. Medan Jan har hållt i djuruppfödningen, har Thomas haft hand om sälj och administration av olika slag. Detta är naturligtvis inte allt: I ett litet nystartat bolag gör alla allting. I takt med att Gröna gårdar har vuxit, har också mängden arbete ökat. Sålunda har fler och fler blivit sysselsatta genom att hjälpa till på olika sätt; våra grafiska designers, jag och Signe som copywriters, folk på Bjällansås, osv.

Gröna gårdar har också nått en punkt där Thomas Ivarsson har valt att gå vidare och göra något annat. Det är naturligtvis en stor förlust för företaget, i synnerhet eftersom Thomas inte bara har gjort ett mycket bra jobb, utan även jobbat långt mer än en heltidstjänst. Under en period nu har ett flertal av oss på företaget försökt fylla igen hålen som uppstod när Thomas slutade. Detta har betytt att alla vi som skriver på bloggen inklusive våra grafiska designers, Pär och Robin, till viss del har fått jobba med sälj och administration. Detta är den huvudsakliga anledningen till att bloggen inte har varit uppdaterad. Snart skall det dock bli en förändring med den saken, förhoppningsvis inom ett par veckor då de sista pusselbitarna skall ha fallit på plats. En av dessa pusselbitar är Cristoffer som skall ansvara för hela vår säljsida, samt vara med och utveckla privatlådorna. Så här ser han ut en solig höstdag på Bjällansås gård:

Cristoffer
Cristoffer

Jag hoppas att Cristoffer själv kommer att presentera sig här på bloggen inom kort, så jag nöjer mig med att infoga fotot ovan.

Utöver Cristoffer har vi även Jonna, som egentligen redan börjat jobba, i säljteamet. Hon kommer framförallt att ha hand om restaurang och storkök. Så här ser hon ut samma soliga dag. Fast från en annan vinkel i förhållande till solen:

Jonna
Jonna

Avslutningsvis: Eftersom jag har varit så dålig på att skriva om Gröna gårdar den senaste tiden, så länkar jag istället till två andra som har gjort det (och tackar för omnämnandet!): Linn och Jim.